Mørtelsilo til tørmørtel, tørbeton og cement

Mangler du en silo til tørmørtel, tørbeton eller granulater? VM Blandere er eksperter i mørtelsiloer, cementblandere og lignende, og jeg har kunder i blandt andet Holstebro, Herning og resten af Danmark.

Aftageligt låg gør det nemt at påfylde tørmørtel i din mørtelsilo

Jeg leverer mørtelsiloer i formstøbt plast. De kan benyttes til cement, tørmørtel, tørbeton osv. Siloerne er fremstillet i formstøbt plast og bygget op på en kraftig stålramme, som er forsynet med løftebeslag for gaffeltruck.

Der er et aftageligt låg på toppen af siloen, og dermed kan din mørtelsilo fyldes med tørmørtel fra fx en bigbag (storsæk). Herefter doserer en snegl produktet fra siloens keglebund op i en blandemaskine eller andet.

Mørtelsiloen er forsynet med start- og stopkontakter samt motorværn. Den kan desuden leveres med tidsrelæer til stop af blanderen samt af tørmørtel og vandtilførsel.

Jeg tilbyder også reparation og service, og jeg har naturligvis konkurrencedygtige priser på mine produkter og ydelser.

Kontakt mig for at få et tilbud på en mørtelsilo

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine siloer, og jeg sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en mørtelsilo til fx tørmørtel eller tørbeton.

Du kan ringe til mig på telefon 22 50 99 38 for at høre mere, eller du klan skrive til mig på e-mail jerryspoulsen@gmail.com.​

​Rumindhold

​1100 liter

Ifyldningshøjde

2,00 meter

Afleveringshøjde

1,55 meter

Snegle/diameter

120 mm

Motor/El

2,2kW - 230/400 volt, ca. 150 l/min

Ønsker du at bestille en betonblander?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Vmb Stålindustri ApS​

CVR: 39208423

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt