Tvangsblandere i Herning og resten af Danmark

Tvangsblandere, fødesilo og gennemstrømsblander​

Find din nye tvangsblandere hos Vmb Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Jeg sælger online, og jeg sender til firmaer i hele Danmark.

Jeg fremstiller selv mine maskiner, og jeg hjælper gerne med at finde den rette tvangsblander. Jeg sælger også fødesiloer og gennemstrømsblandere.

Vælg en tvangsblander med en kapacitet op til 800 liter

Jeg har mange varianter, og de er også til større kapacitet. Nogle er mobile, og andre er op til 800 liter. Jeg har også en mindre tvangsblander på for eksempel 120 liter. Alle mine blandemaskiner er kvalitetsprodukter.

Jeg kan for eksempel tilbyde T300, som har en kapacitet på 300 liter. Det er en kraftig og driftssikker blander til den professionelle bruger.

Den har direkte træk på blandemøllen. Jeg har også en mobilblander på en autotrailer.​

Jeg giver gerne råd og vejledning om den rette blander, og jeg har hurtig levering og konkurrencedygtige priser. Derfor kan jeg altid tilbyde den rette tvangsblander til både små og store virksomheder.

Køb i dag eller ring til mig for at få råd og vejledning

Jeg sælger online, så du nemt kan købe din nye tvangsblander. Du er naturligvis velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker råd og vejledning.

Jeg kan også sende et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Du kan kontakte mig ved at ringe til mig på telefon 22 50 99 38 for at få mere at vide. Eller du kan sende en e-mail til mig på jerryspoulsen@gmail.com.​​