Vergutech blandepumpe

Mørtelmaskine fra Vergutech forhandles​

​Hos Vmb Stålindustri ApS i Holstebro kan du købe en blandepumpe til fin mørtel fra fabrikanten Vergutech. Vergutech har siden 2000 fremstillet deres egen mørtelmaskine, Vergumat, som min virksomhed blandt andet er forhandler af. Denne blandepumpe pumper fin mørtel, som er mere slimet i konsistensen end grovere mørtel, og derfor er det også særligt velegnet til forskellige former for elementbyggeri.

​​Landsdækkende levering af betonpumpe

Jeg forhandler denne Vergumat betonpumpe til både privatpersoner og erhvervskunder i hele landet, og jeg tilbyder dag-til-dag-levering, hvad enten pumpen skal leveres i Herning, København eller et tredje sted i landet.

​Fordelene ved at købe denne Vergumat blandepumpe

Vergutech fremstiller deres forskellige maskiner på en måde, som gør dem utroligt lette at anvende selv på meget sværttilgængelige steder. For at tilslutte denne maskiner har du blot behov for en strømtilslutning (380 V / 25 A) og en vandtank eller en anden form for vandtilslutning.

Denne mørtelmaskine kan desuden nemt omstilles til en række forskellige opgaver, hvis du skal bruge den til flere forskellige formål.

​Du kan for eksempel variere maskinens kapacitet på 150-5.400 liter pr. minut. Derudover kan den også pumpe med en kornstørrelse på 0-16 mm, og der er dermed tale om en meget alsidig betonpumpe.

​​Kontakt mig og hør mere eller bestil en alsidig mørtelmaskine

Har du nogle spørgsmål, eller er du interesseret i at høre mere om denne alsidige mørtelmaskine, er du meget velkommen til at kontakte mig, og det gælder naturligvis også, hvis du ønsker at bestille maskinen.

​​Du kan enten ringe til mig på tlf. 22 50 99 38, eller du kan skrive til min e-mail jerryspoulsen@gmail.com.​