Mørtelkasse og betonspand i Holstebro og resten af Danmark

Står du og din virksomhed og mangler en betonspand eller en mørtelkasse?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning er vi forhandlere af mørtelkasser og beton spande i forskellige størrelser og kapacitet. Find din nye mørtelkasse hos Vmb Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger vores mørtelkasser online, og vi sender til firmaer i hele Danmark heriblandt Aarhus, Aalborg, Holstebro og Herning.

Kontakt os og hør mere

Vi fører mørtelkasser op til 500 liter

Hos VMB Stålindustri ApS fører vi to forskellige mørtelkasser på henholdsvis 360 liter og 500 liter. Det vil sige at vi har en mørtelkasse til lige netop dit behov. Vores mørtelkasser er ydremere udstyret med løfteøjer og gaffellommer. 

Fælles for alle vores mørtelkasser er at de er meget holdbare og perfekte til den professionelle bruger. Du er hermed garanteret en betonspand, der holde til daglig brug i mange år.

Vi står selv for fremstillingen af vores betonspande og vi har naturligvis et stort kendskab til produktet, hvilket er din garanti for, at vores produkter er af høj kvalitet.

Hvad koster vores forskellige tvangsblandere

Når det drejer sig om priserne på vores betonspande, varierer de betydeligt fra produkt til produkt. For de mest præcise og aktuelle priser, vil vi gerne opfordre dig til at tage direkte kontakt til os.

Vi er stolte af at kunne sige, at vores priser altid er yderst konkurrencedygtige. Vi er overbeviste om, at vi har den helt rette betonspand, der passer til både dine behov og din virksomheds krav. Vores mål er at levere dig den bedst mulige løsning til en pris, der er både rimelig og attraktiv.

Så tøv ikke med at kontakte os for at få mere information om vores prisstruktur og de specifikke produkter, der kan imødekomme dine krav.

Kontakt os og bestil din betonspand allerede i dag

Du kan vælge og bestille din betonspand online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.