Mørtel- og betonsiloer i Holstebro og resten af Danmark

Står du eller din virksomhed og mangler en betonsilo til tørmørtel, tørbeton eller granulater?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning er vi eksperter i mørtelsiloer og vi har et bredt sortiment af forskellige mørtelsiloer med i forskellige størrelser og kapacitet. Find din nye betonsilo hos Vmb Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger online, og vi sender til firmaer i hele Danmark samt Aarhus, Aalborg, Holstebro og Herning.

Vi tilbyder også vejeceller til silo, der giver nøjagtig måling af indholdet i din silo. Vores betonsiloer kan anvendes til en række forskellige formål, herunder opbevaring af materialer som mørtel, som kræver en konstant temperatur og jævn strøm.

Kontakt os og hør mere

Vores mørtelsiloer har et aftageligt låg

Vi leverer mørtelsiloer i formstøbt plast med en kapacitet fra 11 til 18 kubik. De kan benyttes til cement, tørmørtel, tørmørtel, tørbeton mm. Betonsiloerne er fremstillet i formstøbt plast og bygget op på en kraftig stålramme, som er forsynet med løftebeslag for gaffeltruck.

På toppen af mørtelsiloen er der et aftageligt låg, hvilket betyder at din mørtelsilo kan fyldes med tørmørtel fra f.eks. en bigbag. Herefter vil produktet fra mørtelsiloens keglebund blive doseret via en snegl op i en blandemaskine eller andet.

Ydermere er mørtelsiloen forsynet med start- og stopkontakter samt motorværn. Den kan desuden leveres med tidsrelæer til stop af blanderen samt af tørmørtel og vandtilførsel.

Vejeceller til silo - nøjagtig måling af indholdet

For at sikre nøjagtig måling af indholdet i din silo, tilbyder VMB Stålindustri vejeceller til silo. 

Disse vejeceller er designet til at give præcis og pålidelig måling af vægten af dit siloindhold. Vores vejeceller er af høj kvalitet og er specielt designet til at arbejde sammen med vores betonsiloer.

Læs mere om vejeceller

Service og reparation

Hvis det skulle blive nødvendigt, tilbyder vi også en omfattende service- og reparationsmulighed for vores betonsiloer til yderst konkurrencedygtige priser. Så hvis du, imod alle forventninger, skulle opleve et problem med en af vores siloer, opfordrer vi dig stærkt til at kontakte os uden tøven.

Vi står klar til at hjælpe dig med at løse eventuelle udfordringer og sikre, at din betonsilo fungerer optimalt.

Hvad koster vores betonsilo

Når det kommer til prisen på vores beton- og mørtelsiloer, så afhænger det meget fra produkt til produkt. For helt eksakte priser, så anbefaler vi at du kontakter os. Vores priser er altid særdeles konkurrencedygtige, og vi er sikre på, at vi har lige den silo, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os og bestil din betonspand allerede i dag

Du kan vælge og bestille din beton silo online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.