Vandvarmer i Holstebro og resten af Danmark

Står du og mangler en vandvarmer til byggepladsen?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning har vi en masse forskellige løsninger, når det kommer til vandvarmere. Find din nye vandvarmer hos Vmb Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger vores vandvarmere online, og vi sender til firmaer i hele Danmark.

Kontakt os og hør mere

Vandvarmere til ethvert formål

Vi fører et bredt sortiment af forskellige løsninger af vandvarmere. Så uanset om du står på byggepladsen og skal have varmet en stor mængde vand, eller du blot skal have holdt vandet varmt i en balje, så har vi løsningen til dig. 

Til byggepladsen har vi en stort varmtvandstank på 160 liter, som er perfekt til byggepladsen. Den leveres med: 

  • Svømmeventil 
  • Varmelegeme 3 KW

Den leveres uden ben/sokkel, hvilket kan tilkøbes separat. Tanken kan også leveres med Vandhane og låg 4,5 KW varmelegeme.

Til baljer har vi en varmestav med et varmelegeme på 3 kw. Varmestaven har både termostat og ledning. Ydermere kan denne leveres med en 4,5 kw varmelegeme ved et ekstra tillæg på 730,- kr. 

Hvad koster vores forskellige vandvarmere

Når det kommer til prisen på vores forskellige vandvarmere, så afhænger det meget fra produkt til produkt. For den helt eksakte pris, så anbefaler vi at du kontakter os. Vores priser er altid særdeles konkurrencedygtige, og vi er sikre på, at vi har lige den varme løsning, som du eller din virksomhed mangler. 

Kontakt os og bestil din vandvarmer allerede i dag

Du kan vælge og bestille din vandvarmer online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Varmevandtank

​160 liter varmvandstank til brug på byggepladsen. Leveres med: Svømmeventil, varmelegeme 3 KW,vandhane og låg. Leveres også med 4,5 KW varmelegeme. Ekskl. ben/sokkel.

Varmestav

3kw varmelegeme. Varmelegeme til balje 3 KW. med termostat og ledning. Kan også leveres med 4,5 kw tillæg kr. 730,00.

Pumpe

​Pumpe, Selekta, 230V, til vandtank

Ben / sokkel

​Ben / sokkel til 160 liter varmvandstank