Robuste transportbånd til transport af alle typer materialer

Står du eller din virksomhed og mangler en båndtransportør på byggepladsen?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning fremstiller vi transportbånd til ethvert formål. Vi har en masse forskellige løsninger, når det kommer til båndtransportører. Find din nye båndtransportør hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger vores transportbånd online, og vi sender til firmaer i hele Danmark heriblandt Aarhus, Aalborg, Holstebro og Herning.

Kontakt os og hør mere

Båndtransportører til ethvert formål

Hos VMB Stålindustri ApS fremstiller vi båndtransportører til ethvert formål. Vores båndtransportører kan fremstilles med 3, 4, eller 6 meters længde. Du er derfor garanteret den rigtige båndtransportør uanset hvilken opgave den skal bruges til.

Vores båndtransportør kan bruges til at transportere en masse forskellige materialer såsom:

  • Mørtel
  • Sand
  • Jord
  • Murbrokker
  • Træpiller
  • og meget mere!

Vores båndtransportør er skabt til det hårde miljø og betragtes som en af de stærkeste på markedet. Du er derfor sikret, at vores transportbånd holder til den hårde arbejdsgang der følger med transportering af diverse materialer. 

Udover at vores transportbånd er hårdført og tåler de hårde miljø, så er de også lette og ergonomisk korrekte med løftehåndtag i begge ender. Ydermere tilbyder vi også tilkøb af en transportvogn så det er lettere at flytte rundt på båndet.

Hvad koster vores forskellige typer af båndtransportør

Når det kommer til prisen på vores forskellige specifikationer af båndtransportører, så afhænger det meget fra produkt til produkt. For den helt eksakte pris, så anbefaler vi at du kontakter os. Vores priser er altid særdeles konkurrencedygtige, og vi er sikre på, at vi har lige den båndtransportør, som du eller din virksomhed mangler.

Kontakt os og bestil dit transportbånd allerede i dag

Du kan vælge og bestille dit transportbånd online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.