Lufthammer fra Scrap’ Air i Holstebro og resten af Danmark

Står du og mangler en effektiv lufthammer til byggepladsen?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning er vi forhandlere af de effektive lufthammere fra mærket Scrap’ Air. Vi har en masse forskellige løsninger, når det kommer til lufthammere. Find din nye lufthammer hos VMb Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger vores lufthammere online, og vi sender til firmaer i hele Danmark heriblandt Aarhus, Aalborg, Holstebro og Herning.

Kontakt os og hør mere

Få en lufthammer du kan stole på i høj kvalitet

Hos VMB Stålindustri ApS har vi været forhandlere af Scrap’ Air lufthammerene og vi fører også en lang række ekstra dele såvel som komplette løsninger. Vi fører både Scrap’ Air 24 og Scrap’ Air 36 lufthammerene 

Med en lufthammer fra Scrap’ Air er du sikker på at få et kvalitetsprodukt, som både du og dine kollegaer på byggepladsen vil blive glade for. 

Scrap’ Air 38 har et anti-vibrationssystem i værktøjet “hoved”. Lufthammeren er bygget med et lige håndtag, hvilket gør det optimalt til de lange arbejdsdage. Begge lufthammere er ideelle værktøjer til træbearbejdning, fjernelse af gips, industriel rengøring eller let nedrivningsarbejde.

Hvad koster vores forskellige lufthammere og ekstra dele?

Når det drejer sig om priserne på vores forskellige løsninger med lufthammere, varierer det betydeligt afhængigt af det specifikke produkt. For at få den mest præcise pris anbefaler vi kraftigt, at du tager kontakt til os direkte. Vores priser er altid yderst konkurrencedygtige.

Vi er overbeviste om, at vi kan tilbyde den perfekte løsning, der imødekommer netop dine eller din virksomheds behov. Vores mål er at give dig den bedst mulige værdi for dine penge, og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den optimale lufthammerløsning.

Kontakt os og bestil din lufthammer allerede i dag

Du kan vælge og bestille din lufthammer online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Se produktkatalog her

Scrap’Air 24

20 cm Scrap’Air 24 komplet.​

Scrap´air_36

​Scrapáir 36 60 cm

​Lige kniv, 8 cm

​Lige kniv, 8 cm

​Krum kniv, 12 cm

​Krum kniv, 12 cm

Vib.fri handsker

Vibrations isolerende handske​

​Tæppespartel

​Tæppespartel

​Tæppekniv

​Tæppekniv

​Spidsmejsel

​Spidsmejsel

​Scrap´Air 36

​Scrap´Air 36

Lige kniv, 12 cm

Lige kniv, 12 cm

​Krum kniv, 15 cm

​Krum kniv, 15 cm

Hulmejsel til træ

Hulmejsel til træ

Hulmejsel til mur

Hulmejsel til mur

​Hulmejsel til beton

​Hulmejsel til beton

​Hulmejsel med vinge

​Hulmejsel med vinge.

​Hammerskaft

​Hammerskaft

​Hammerhoved

​Hammerhoved

Fladmejsel, 8 cm

Fladmejsel, 8 cm

​Fladmejsel, 2,5 cm.

​Fladmejsel, 2,5 cm.

Fladmejsel, 4 cm

​Fladmejsel, 4 cm