Vejecelle med stor fokus på præcision

Skal præcisionen være i top og mangler I derfor en præcis vejecelle?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning har vi selv fremstillet og udviklet vores egen vejecelle til alle formål som er kendetegnet ved høj præcision og pålidelighed. Vi sælger vores celle online, og vi sender til firmaer i hele Danmark samt Aarhus, Aalborg, Holstebro og Herning.

Kontakt os og hør mere

Vores vejecelle har præcision i højsædet

Stiller du og din virksomhed store krav til både præcision og pålidelighed, når det kommer til vægt? Så er vores celle med sikkerhed et produkt for dig. Vi har udviklet vores celle med netop præcision og pålidelighed i absolut højsædet, da vi ved, hvor vigtigt præcision er for vores kunder. 

Med vores vejecelle får du et redskab, som du kan benytte til alle formål inden for vejning og styring af maskiner.

Følg med i processen fra start til slut

Med vores vejecelle har du muligheden for at følge processen fra start til slut. Vores celle kan overvåges fra både PC, tablet og telefon. På den måde er du sikret, at der ikke sker noget uventet i processen med f.eks. vejning. 

Ydermere kan du lagre alle data fra time til time, se dagens produktion og være sikker på, at alt kører som det skal. 

Få en vejecelle af høj kvalitet

Som med alle vores andre produkter går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi står selv for fremstillingen og udviklingen af vores celle og vi har naturligvis et stort kendskab til produktet, hvilket er din garanti for, at vores produkt er af høj kvalitet

Kontakt os og bestil dit transportbånd allerede i dag

Du kan bestille din vejecelle online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.