Tvangsblandere, fødesilo og gennemstrømsblander​

Skal du blande beton, grusbeton eller noget helt tredje og står du derfor og mangler en tvangsblander?

Hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning har vi et bredt sortiment af forskellige tvangsblandere med i forskellige størrelser og kapacitet. Find din nye tvangsblandere hos VMB Stålindustri ApS i Holstebro nær Herning. Vi sælger vores tvangsblandere online, og vi sender til firmaer i hele Danmark.

Kontakt os og hør mere

Vi fører tvangsblandere på op til 800 liter

Hos VMB Stålindustri fører vi en lange række forskellige tvangsblandere. Vi kan tilbyde både mobile tvangsblandere og blandere på op til 800 liter. Uanset hvilken tvangsblander du vælger, så er du altid sikret et kvalitetsprodukt.

 Vores mest populære konfigurationer er vores tvangsblander 120 liter og vores T300 tvangsblander 300 liter. Vores T300 tvangsblander 300 liter har direkte træk på blandemøllen og blandearmenes specielle udformning sikrer en effektiv blanding af alle materialer.

Hav altid den rigtige blander ved hånden

En tvangsblander kan du også bruge som mørtelblander, da den er effektiv til at få din mørtel blandet korrekt. Når du skal have blandet mørtel til diverse opgaver, så er det vigtigt, at man har det rigtige redskab, da det ikke kan blive gjort ordentlig ved håndkraft. 

Vores maskiner er særdeles velegnede til de opgaver, hvor der skal bruges meget mørtel. Du vil derfor aldrig blive skuffet med en af vores blandere.

Vil tilbyder også en mobilblander på en autotrailer.

Få en tvangsblander i høj kvalitet

Fælles for alle vores tvangsblandere er meget stærke, handy og driftsikre maskiner til den professionelle bruger. Du er hermed garanteret maskiner, der holde til daglig brug i mange år.

Vi står selv for fremstillingen af vores blandere og vi har naturligvis et stort kendskab til produktet, hvilket er din garanti for, at vores produkter er af høj kvalitet.

Hvad koster vores forskellige tvangsblandere

Når det kommer til prisen på vores tvangsblandere, så afhænger det meget fra produkt til produkt. For helt eksakte priser, så anbefaler vi at du kontakter os. Vores priser er altid særdeles konkurrencedygtige, og vi er sikre på, at vi har lige den tvangsblander, som passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os og bestil din tvangsblander allerede i dag

Du kan vælge og bestille din tvangsblander online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.