Blandepumpe i Holstebro og resten af Danmark

Står du og mangler en betonpumpe til fin mørtel?

Hos VMB Stålindustri ApS er vi forhandlere af en betonpumpe til fin mørtel fra fabrikanten Vergutech. Vergutech har siden 2000 fremstillet deres egen mørtelmaskine, Vergumat, som VMB Stålindustri ApS blandt andet er forhandler af. 

Denne type betonpumpe bruges til pumpning af fin mørtel, der har en mere slimet konsistens end grovere mørtel, og derfor er det også særligt velegnet til forskellige former for elementbyggeri.

Kontakt os og hør mere

Betonpumpe med landsdækkende levering

Vi forhandler Vergumat blandepumpen til både privat- og erhvervskunder i hele Danmark. Vi tilbyder ydermere dag til dag levering, uanset om pumpen skal leveres til en kunde i Herning, København eller et helt tredje sted. 

Fordelene ved betonpumpen Vergumat

Vergutech fremstiller deres maskiner, så de er utroligt lette at anvende selv på meget sværttilgængelige steder. For at tilslutte denne maskine har du blot behov for en strømtilslutning (380 V / 25 A) og en vandtank eller en anden form for vandtilslutning.

Den drives af en enkelt motor, der transporterer materialet fra lagertragten ind i blandekammeret, hvor det blandes med kontinuerligt indsprøjtet vand. I samme arbejdstrin presses mørtlen gennem slangen og kan derfor nemt bearbejdes selv på byggepladser, der er svære at komme til takket være Vergumats høje ydeevne.

Denne betonpumpe kan desuden nemt omstilles til en række forskellige opgaver, hvis du skal bruge den til flere forskellige formål. Du kan for eksempel variere maskinens kapacitet på 150-5.400 liter pr. minut. Derudover kan den også pumpe med en kornstørrelse på 0-16 mm, og der er dermed tale om en meget alsidig betonpumpe.

Hvad koster vores Vergumat betonpumpe

Når det kommer til prisen på vores Vergumat betonpumpe, så afhænger det meget fra produkt til produkt. For den helt eksakte pris, så anbefaler vi at du kontakter os. Vores priser er altid særdeles konkurrencedygtige, og vi er sikre på, du vil kunne bruge Vergumat pumpen i din virksomhed. 

Kontakt os og bestil din Vergumat allerede i dag

Du kan vælge og bestille din Vergumat pumpe online. Hvis du har brug for råd og vejledning eller ønsker et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 22 50 99 38 for at aftale nærmere, eller du kan sende en e-mail til mig på info@vmblandere.dk.​ Alternativt kan du benytte kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.